I shumëkërkuari në Itali arrestohet në Fier

Një fierak i shpallur në kërkim ndërkombëtar për pjesëmarrje në organizata krimianle, emigracion klandestin , trafik qëniesh njerëzore dhe shfrytëzim prostitucioni është arrestuar me qëllim ekstradimin në Itali

Policia e Fierit njoftoi sot për arrestimin e Martin Kapajt, 33 vjeç, banues në fshatin Frakull e Vogël, Fier.

33 vjeçari është shpallur në kërkim ndërkombëtar, pasi Gjykata e Napolit, Itali, ka lëshuar urdhër arresti për kryerjen e veprës penale “Pjesmarrje në organizatë kriminale, emigracion klandestin, trafik qëniesh njerëzore dhe shfrytëzim prostitucioni” parashikuar nga Nenet 416 e 81 të Kodit Penal Italian.