Silva Caka do të kandidojë për postin e Nënkryetares së LSI-së

Në prag të Konventës Kombëtare Zgjedhore, deputetja e LSI-së, Silva Caka ka paraqitur kandidaturën e saj për postin e Nënkryetares së Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Caka, e cila do të garojë përballë kandidates tjetër Kejdi Mehmetaj, ka zyrtarizuar kërkesën e saj me një shkresë drejtuar Sekretarit të Përgjithshëm të LSI-së, Luan Rama.

Që nga viti 2013, Silva Caka është deputete e Kuvendit të Shqipërisë si edhe anëtare e Komisionit për Çështjet Ligjore dhe Administratën Publike.