Skoda KodiaQ, ju lë pa fjalë

a dhe makina e parë sportive e kompanisë Çeke: provuam paradhënie versionin para-seri me motor 2.0 TDI Vjen në kohë në historinë e një kompanie automobilistike, e cila shënon një ndarje të pastër nga e kaluara, një pikë përtej së cilës nuk ka më kthim mbrapa.

E pra, tani Skoda qëndron pikërisht aty. Zaret janë hedhur, kështu që le të fshihet njëherë e mirë mosbesimi i cili mund të justifikohej tridhjetë vjet më parë.