Spitali i Shkodrës sërish në protestë: Mjekët të mos arrestohen

“Të mos arrestohen mjekët”. Kjo është protesta e radhës që kanë zhvilluar sot, mjekët e spitalit të Shkodër. Pas incidentit me kardiologun e qytetit, i cili u arrestua sepse falsifikoi një kartelë mjekësore, ata kanë dalë sot për të kërkuar nga ligjvënësit që për gabimet e tyre të merren masa administrative dhe ato të mos konsiderohen vepër penale.

Mjekët paralajmëruar se do të dalin në protestë çdo të enjte derisa zëri i tyre të dëgjohet.