Të tmerrshme dhe unikale: Thikat-pistoletë që përdoreshin në komunizëm

Në Bunk’Art 2 ekspozohen ato që kanë bërë agjentët e Sigurimit në Shqipërinë komuniste dhe i gjithë sistemi i atëhershëm.

Aty ekspozohen edhe armë dhe rekuizita tjera të asaj kohe.

Më poshtë mund të shihni dy llojet e thikës pistoletë, që sipas zyrtarëve të Bunk’Art 2 ka qenë një nga armët më të tmerrshme dhe unikale të përdorura nga gardistët e kohës së diktaturës dhe agjentët e Sigurimit.

Thika-pistolete, nje arme e tmerrshme dhe unikale e perdorur nga gardistet e kohes se diktatures dhe agjentet e Sigurimit. Dy modele origjinale te zbuluara dhe ekspozuara per here te pare ne dhomen 13 te Bunk’Art2.

a3-36

a1-33