Trinjakët që shpëtuan në lindje bëhen mjekë në spitalin ku u lindën

Kjo është historia e trijankëve tërësisht identikë, të cilët kanë lindur në spitalin e Torun-it, në rajonin Cuiavia-Pomerania të Polonisë.

Historia e tyre është emocionuese, pasi Stanislaw, Jan e Krzysztof Rosa, studiuan që të tre për mjekësi.

Ata kishin shpëtuar mrekullisht në lindje, pasi lindja e tyre ishte komplikuar, transmeton Gazeta Express.

Trinjakët u rritën dhe u rikthyen në spitalin ku erdhën në jetë, për të shërbyer si mjekë. Tani ata janë kolegë me mjekun që ndihmoi në lindjen e tyre.