TRONDITESE / Gruaja vret 3 fëmijët, vëllain dhe nënën

Gjashtë të vdekur u gjetën të enjten në një shtëpi të madhe familjare në qytetin austriak Bohemkirshen, dhe sipas gjetjeve fillestare të gazetës” Kronen Zeitung”, një grua me një armë kishte vrarë nënën, vëllain dhe tre fëmijë të moshës shtatë deri në dhjetë vjet dhe më pas bëri vetëvrasje.

“Familja u vendos në qytet kohët e fundit,” tha kryetari i komunës për ORF, Johann Hell, përcjell albinfo.ch

Agjencia APA njofton nga burime të policisë se kanë shprehur një dyshim të arsyeshëm se gruaja nga provinca e poshtme e Austrisë bëri vetëvrasje pasi goditi për vdekje nënën, vëllain dhe tre fëmijë.

Sipas Michaela Schnell, prokurori i qarkut St. Poelten, ku ndodhi tragjedia, nuk ka përcaktuar ende rrethanat dhe shkaqet e tragjedisë.