Vajza që kalon 50 orgazma në ditë

Me kaq shumë gjëra të çuditshme që janë duke “qarkulluar” , ne kemi menduar ta ndajmë dhe këtë histori me ju.
Kjo është një histori e vërtetë, e një vajze e cila kalon 50 orgazma në ditë. Ka disa që e konsiderojnë orgazmën si ndjenja më e bukur në botë, por kjo është tmerruese për Amanda Gryce.

Gjendja e saj e rrallë është i njohur si PGAD. Vajza nuk mund të udhëtojë me makinë, pasi një dridhje e vogël i shkakton asaj orgazmë. Dhe kjo nuk është shaka!

Ajo që është akoma dhe më tronditëse, është fakti se Amanda vuan nga kjo gjendje prej 10 vitesh. Kjo gjë e ka ndarë me familjen dhe miqtë e saj.

E lodhur nga kjo situatë ajo kishte vendosur t’i jepte fund jetës. Por fatmirësisht vajza gjeti dashurinë e saj, Stuart Triplett, të cilin e takoi pas bisedave online.

Mjekët ende nuk kanë gjetur një zgjidhje për vajzën, pasi gjendja e saj është shumë e rrallë. Ata kanë këshilluar çiftin që të mos kenë kontakt seksual, pasi gjendja e Amanda Gryce do të përkeqësohej./tvklan.al