VIDEO-FOTO/ Perplasje me Policinë në Tiranë për shembjet tek Gjeologjiku, humbin ndjenjat dy persona

Shembja e disa ndërtesave sot në rrugën “Faik Konica” në Tiranë ka nxitur pronarët e tyre të kundërshtojnë IKMT-në.

Familja Durma, e cila ishte paralajmëruar për prishjen e murit rrethues si dhe të afërm të saj e rrethuan shtëpinë dhe nuk lejuan shembjen e murit.

Nga përplasja e parë që kanë pasur me policinë që mbështet IKMT-në, dy persona kanë humbur ndjenjat dhe kanë rënë në tokë.

Ambulanca dhe Policia kanë shkuar në vendin e ngjarjes.

Familja Durma deklaron se murin e ka ngritur në vitin 1991 me leje, kurse IKMT e ka kundërshtuar duke thënë se muri ishte ndërtuar pa leje së fundmi.