Video/ Megan Fox, Lady Gaga e shumë VIP-a të tjerë që nuk jua merrte mendja se janë biseksualë

Në ditët e sotme seksualiteti i personazheve publik është gjithnjë në qendër të vëmendjes. Ndryshe nga dekadat e mëparshme, tani VIP-at janë më mendje hapur dhe pranojnë orientimet e tyre të ndryshme seksuale.

Thuhet se shumë prej tyre pranojnë biseksualitetin për të qenë në faqet e para të gazetarëve, mirëpo ka dhe nga ato që e kanë treguar me fakte.

Megan Fox, Lady Gaga, Amber Heard, etj kanë bërë publike lidhjet dhe martesat e tyre, por bukuroshet shpesh pëlqejnë të eksperimentojnë edhe me femra. Në videon e mëposhtme njihuni me disa VIP-a të tjerë që kanë pranuar biseksualitetin e tyre.