VIDEO/ NATO tregon dhëmbët në portën e Rusisë – Opozita.com

Ermal Mamaqi ka rrëfyer sot në “Zonë e Lirë” një momente të jetës së tij personale me Amin. Ai ka treguar momentin pikant ku bashkë me prindërit e tij kanë shkuar në shtëpinë e Amit për ti kërkuar dorën.

“Merr shampanjën për ta hap Ami dhe, kur ja këput ky Drini (babai i Ermalit), e i thotë, Amarda mos e hap atë shampanjë, ngelën të gjithë, thamë u prish fejesa, vjehrri me vjehrrën thanë po ky ç’pati tani, dhe Ami shtangu me shampanjën në dorë, hë i thamë ne çke, unë nuk po shoh gotat këtu na tha ai”, ka treguar kështu mes batutave Ermali këtë moment të veçantë nga jeta e tij./opinion.al