VIDEO/ Radha tek ambasada gjermane, gruaja shpërthen në ofendime e fjalor të ulët

Një grua ka shpërthyer keq me fjalë e fyerje teksa u përfshi në një sherr për radhën te ambasada gjermane.

Në videon postuar nga “Jetaoshqef” duket gruaja që kërcënon me fjalë personat që janë shtyrë në radhë.

“U bë surrati juaj si shqiptarë, shtyhuni edhe njëherë të shoh unë, bëni padrejtësi ndaj njerëzve të sinqerte. E di çfarë bëj me ju, fshij menderen dhe ua fus në gojë”- ka thënë ajo.