VIDEO/ Rrëfimi i transvestitit shqiptar: ‘Pedofili më gënjeu me biskota dhe më përdhunoi kur isha fëmijë’

Që i vogël, Fatjoni tregon se ka kuptuar diçka ndryshe në ndjenjat e tij. Prej asaj kohe, nuk i ka hequr kurrë veshjet femërore, edhe pse nuk ka bërë asnjë ndërhyrje kirurgjikale.

Fatjoni tregon për Express Rozë se e kanë dhunuar pedofilët kur ishte fëmijë.