VIDEO / Shumë njerëz nuk e kanë idenë çfarë fshihet tek frigoriferi i tyre

Ajo që mosha e mesme apo edhe të rinj sot kujtojnë tek brezi i vjetër, psh gjyshja, është se ato kujdeseshin për gjërat, dhe nëse diçka ishte thyer gjithmonë arrinin ta ndreqnin.

“Ajo që kam mësuar është se te punojme pak me shume sot mund të ndihmojë në parandalimin e problemeve të mëdha me vone”, shkruan “brightside”.

Kjo ka te beje e gjitha me mirëmbajtjen, pasi nuk mund të presim qe diçka të prishet per ta ndrequr apo te prishet dhe ta hedhim, por punen e pajisjeve mund ta zgjasim edhe për shumë vjet, nëse jemi të gatshëm për t’u kujdesur për to sic duhet.

Kjo video tregon se si dhe ku ta pastroni nga pluhuri frigoriferin, gje që ndikon ne menyre direkte në jetegjatesine e tij.