VIDEO/ Si mund të shkatërrohet bota në 100 vitet e ardhshme

Se si mund të përfundojë bota për një shekull, ekzistojnë disa argumente të fuqishme. Inteligjenca artificiale makinerike mund ta rrezikojë njerëzimin një ditë nëse robotët bëhen shumë të mençur.

Gropat e zeza, ne nuk mund t’i shohim, por e dimë që janë aty. Ato mund të marrin gjithçka që ju del përpara, duke përfshirë edhe tokën.

Shpërthimet vullkanike, gjithashtu mund të kthejnë në hi kontinente të tëra.

Ngrohja globale është paralajmërim për shkatërrimin e botës e cila mund të ndodh për një shekull. Këto dhe të tjerat, më detajisht, mund të njiheni përmes videos së