Video/Dëshmitë tronditëse të fqinjëve: Dëgjuam ulërima, kur burri e vari gruan nga dritarja dhe e lëshoi

Dëshmitarë okularë të momentit kur 52-vjecari Ferdinant Ruko ka hedhur nga dritarja bashkëshorten e tij Liljana, tregojnë momentin e tmerrshëm dhe skenën e rëndë.

Një grua e cila ka dalë pasi ka dëgjuar të bërtiturat e Liljanës ka vënë re, se 43-vjecarja qëndronte e varur me kokë poshtë nga dritarja, deri në momentin që i shoqëi vendosi ta lëshojë. Ajo pohon se gruaja ishte e zhveshur dhe gjithcka ka ndodhur shumë shpejt.

Në videon më poshtë shprehet edhe një shofer taksie, i cili kishte edhe njohje me autorin e ngjarjes. Cifti Ruko kishte 2 fëmijë dhe sikurse u tha ata gjendeshin të mbyllur në dhomë në momentin e ngjarjes së rëndë.