Vonoi urdhrin e mbrojtjes për Liljana Rukon, procedohet gjyqtari

Policia e Fierit ka nisur procedimin penal për gjyqtarin që vonoi urdhrin e mbrojtjes për Liljana Rukon, nënën e dy fëmijëve që u hodh nga kati i katërt i pallatit nga bashkëshorti i saj.

Kështu, sipas Policisë së Fierit, gjyqtari Ergys Selmani ka vonuar zbardhjen dhe dërgimin në kohë të vendimit për mbrojtjen e shtetases Liljana Ruko institucioneve përgjegjëse.

Kështu, gjyqtari akuzohet për shpërdorim detyre. Policia arsyeton se pas vonesës së urdhrit të mbrojtjes ka ardhur pasoja e rende e vrasjes se shtetases nga bashkëshorti i saj.