Votoi disa herë në zgjedhjet e 2013, i vihen prangat vlonjatit që iu fsheh burgut

Policia e Vlorës arritur të fusë në qeli një zgjedhës nga fshati Dushkarak i Vlorës, që kishte thyer standartet duke votuar më shumë se dy herë pa kartë identiteti. Ai ishte dënuar në 2014 në mungesë me 16 muaj burg, por ishte arratisur dhe prej asaj kohe nuk dihej ku ndodhej.

Tashmë,  52-vjeçari Kastriot Koçiraj do të kryejë dënimin. Në zgjedhjet e 2017, një mashtrues më pas, sepse Koçiraj do të votojë nga burgu i monitoruar nga gardianët.