Zbulohet se çfarë domethënie kanë katrorët me ngjyra në fund të pastës së dhëmbëve

Cili është kuptimi i katrorëve me ngjyra të ndryshme në fund të tubit të pastës së dhëmbëve?

Ju ka shkuar ndonjëherë mendja se çfarë mund të jenë?

Zakonisht këto katrorë janë me ngjyrë të zezë, të kaltër, të kuqe ose të gjelbër. Nëse janë me ngjyrë të zezë i bie që pasta është e përbërë nga kimikatet, të kuqet e të kaltrat nënkuptojnë që kanë përzierje natyrale dhe kimike, ndërsa të gjelbrat nënkuptojnë që pasta juaj është tërësisht natyrale.

Tani jeni ju atë që zgjidhni se çfarë të blini.