3 të vrarë në Atlanta nga një sulm me armë

Autoritetet amerikane kanë thënë se tre persona janë vrarë pas të shtënave me armë zjarri jashtë një restoranti në Atlanta.

Mediat lokale raportojnë duke iu referuar Zyrës së Mjekësisë Ligjore për Fulton County, se një 27-vjeçar I quajtur Ahmad Johnson nga East Point dhe 28-vjeçari Rickie Burke nga Atlanta kanë vdekur në vendin e ngjarjes jashtë restorantit “Checkers”

Ndërkaq, 22 vjeçari David Worrell ishte në gjendje kritike pasi u qëllua dhe vdiq më vonë në spital.

Raportohet se edhe një person i katërt mund të jetë qëlluar dhe ka shkuar në një spital në afërsi.