Alfred Peza përfundon në prokurori, ja çfarë rrezikon

Deputeti miliarder i rilindjes, ish-gazetari Alfred Peza ka përfunduar në prokurori. Institucioni qëndror i akuzës ka hapur një çështje ndaj tij, për evazion fiskal në lidhje me deklarimet e tij të pasurisë.

Për këtë arsye ndaj tij ka nisur hetimi për evazion fiskal dhe fshehje të të ardhurave. Nëse prokuroria gjen të dhëna, Peza humb mandatin dhe rrezikon të dënohet me burg