Anija e ushtrisë bllokon një skaf me flamur bullgar në Sarandë, pronari ishte shqiptar

Ndalohet një skaf në bregdetin e Sarandës. Mësohet se anija ‘Vjosa’ e Rojës Bregdetare ka bllokuar një skaf me flamur bullgar, brenda të cilit ndodheshin 3 persona si dhe pronari, ky i fundit shqiptar.

Ky fakt u bë i ditur nga Ministria e Mbrojtjes.

Raportohet se mjeti lundrues u rimorkiua për në breg dhe iu dorëzua autoriteteve të Policisë Kufitare, për verifikime të mëtejshme.