Arsyeja pse Geti refuzon të shkojë në emisione televizive

N? nj? video live n? Instagram (meq? u p?rhap?n q? prej mbr?mjes s? djeshme) prezantuesja e njohur kosovare Elita Rudi u vu p?rpara kamer?s p?r t’iu p?rgjigjur pyetjeve q? ndjek?sit kishin p?r t?.

Sigurisht t? shumta ishin pyetjet q? kishin t? b?nin me reperin e njohur Gjiko, p?r t? cilin ?sht? spekuluar dhe deri diku ?sht? v?rtetuar q? kan? lidhje. Por k?tyre pyetjeve ajo ju ?sht? p?rgjigjur vet?m p?rsa i p?rket statusit t? tij si reper, nd?rsa disa t? tjera i ka shmangur duke buz?qeshur.

Gjithashtu pa fund kan? qen? edhe pyetjet q? kishin t? b?nin me t? ftuarit e saj n? emisionin “Elite Zone”. T? gjith? kan? pyetur se kur ajo do t? ftoj? n? emision emra t? njohur t? muzik?s, duke p?rfshir? k?tu edhe at? t? repertit Getoar Selimi.

“Pse nuk e merr Getoar Selimin n? emision?” ka pyetur dikush. “Sepse ai nuk pranon t? dal? n? intervista, edhe kur del del n? “Top Channel” ka th?n? prezantuesja, duke l?n? k?tu t? n?nkuptohet edhe lidhja pozitive q? ai ka me bashk?pun?tor?t e partneres s? tij n? televizionin shqiptar.

Image