Basha dhe Mediu ndjekin në mes të shiut betimin e Presidentit Donald Trump

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha dhe kryetari i Partisë Republikane Fatmir Mediu kanë ndjekur nga afër ceremoninë e betimit të Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump.

“Një ceremoni e jashtezakonshme e shoqëruar me nje fjalim te thjeshte dhe historik te Presidnetit Trump. Falenderime miqeve Kongresmen qe na mundesuan pjesmarjen. Senatorit Roy Blunt, Senatorit Jim Inhofe dhe Kongresmenit Aderholt”, shkruan në Facebook kryetari i PR Fatmir Mediu.

Në ceremoninë e inaugurimit të Donald Trump ishin të ftuar politikanë nga shumë vende të botës.