Binjaket pretendojnë se janë “Motrat Kardashian” të Britanisë

Jetojmë në epokën kur familja Kardashian ka më shumë ndikim se politika apo intelektualë të tjerë nëpër botë.

Tasha dhe Tanya janë vajzat binjake të Marugas nga Londra e cila edhe pse 55 vjeçe nuk planifikon t’i ndalojë operacionet plastike.

Këtë dëshirë e ka trashëguar edhe tek vajzat e saj të cilat kanë bërë ndërhyje në gjokse e në fytyrë.

Në emisionin ‘Nëna ime është më HOT se unë’ vajzat kanë thënë se ndjehen rehat në stilin e jetës që e bëjnë edhe pse shpenzimet e tyre janë marramendëse.

1

Kurse Maruga ka thënë se shumë shpesh i lakmon të bijat të cilat janë përfshirë në industrinë e filmave pornografikë.

Madje ajo ishte personi i parë që u gjeti emrat skenik për filmat me pullë të kuqe, aty ku tani njihen si Preeti dhe Priya.

“Nëse ke çfarë të shfaqësh për publikun atëherë bëje. Ne jemi si Kardashianët e Anglisë”, ka thënë Maruga.