Biznesmeni nga Mallakastra dorëzon “kallashin” e ’97: Nuk më duhet më!

MALLAKASTER- Një biznesmen nga Mallakastra i është përgjigjur thirrjes së policisë dhe ka dorëzuar vullnetarisht armën, tip kallashnikov që e mbante pa leje që nga viti i trazirave 1997.

Në momentin e dorëzimit, ai thotë se rendi e siguria janë rritur, prandaj s’ka më nevojë të mbajë armë.

“Kam ardhur të dorëzoj këtë armë që e kam që nga ’97. I bëj thirrje edhe qytetarëve të dorëzojnë armët që kanë, pasi rendi dhe siguria janë rritur dhe s’kemi pse i mbajmë”, – thotë qytetari.