Britania e Madhe e gatshme të zbatojë vendimin e gjykatës për BREXIT

Këshilltari i Lartë Ligjor i Kurorës Mbretërore dhe qeverisë së saj në Angli dhe Uels, Jeremy Wright, ka thënë se qeveria është e zhgënjyer, por se do ta zbatojë vendimin e Gjykatës Supreme të Britanisë se kryeministrja Theresa May duhet patjetër ta marrë aprovimin e Parlamentit para se t’i nisë bisedimet formale për shkëputjen e Britanisë nga Bashkimi Evropian.
“Natyrisht që Qeveria është e zhgënjyer me rezultatin,” ka thënë Wright jashtë Gjykatës Supreme, transmeton Express.

Por, ai ka thënë se Qeveria do të bëjë krejt çka është e nevojshme për ta zbatuar vendimin.