Bukuroshja Ana Kabashi masturbon në shtrat

Ajo është një këngëtare e re, karriera e së cilët ka nisur herët. Kur u bë e njohur për publikun shqiptar në një nga spektaklet e zbulimit të talenteve në Shqipëri, Ana Kabashi sot vazhdon karrierën e saj si soliste.

Në mbrëmjen e së premtes në emisionin Oktapod të Turjan Hyskës, Ana Kabashi ka qënë personazhi i ftuar në intervistën në shtrat. Ajo ka rrëfyer se jeton vetëm, por i mungon shtëpia ku u rrit dhe gjumin më të rehatshëm e bën sa herë rikthehet tek mami dhe tek babi.

Ndërkohë ka treguar se ndjesia që ka pasur para se të humbë virgjërinë, ka qënë idea se, ai do të ishte mashkulli i parë dhe i fundit, por në  fakt nuk ka ndodhur kështu. Ajo ka dalë nga një lidhje e gjatë prej disa kohësh dhe tregoi se mendonte se ishte dashuria më e madhe e provuar deri tani.

Këngëtarja me një fizik seksi, ka thënë gjithashtu se nuk e ka problem të qënit vetëm dhe se dëshirat seksuale “ja bën vet vetes qejfin”.