Demonstrata kundër Trumpit: Protestuesi tenton ta djegë veten për se gjalli (Video)

Një protestues ka tentuar që t’ia vë vetes zjarrin jashtë hotelit ndërkombëtar të Trumpit në Uashington DC, si protestë ndaj presidentit të zgjedhur Donald Trump, një ditë para inaugurimit të tij si presidenti i 45-t i SHBA-së.

Policia dhe njësitë e zjarrfikësve kanë mbërritur në vend të ngjarjes pas lajmeve se një person po tentonte t’ia vente vetes zjarrin jashtë hotelit në Pennsylvania Avenue, vetëm pak blloqe larg Shtëpisë së Bardhë, transmeton Express.

Ky incident ndodhi vetëm 24 orë para se Donald Trump ta vizitonte këtë hotel.

Raporte të pakonfirmuara kanë thënë se protestuesi kishte bërtitur disa herë “Trump” para se ta përdorte çakmakun për ta ndezur zjarrin.

<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>