Donald Trump zyrtarisht President i SHBA

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump bëri betimin e tij duke vijuar traditen e transferimit të pushtetit, themeluar nga Xhorxh Uashingtoni në vitin 1789.

“Unë Donald Trump betohem se në mënyrë besnike do përmbush detyrën time si President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, dhe se me mundësitë më të mira do ruaj, mbroj dh zbatoj detyrimet e mia në respekt të Kushtetutës. Zoti më ndihmoftë!”, – u shpreh Trump në betimin e tij zyrtar.