A është ky filmi i parë shqiptar me pullë të kuqe?

Nëse kthehemi në kohën e para luftës, dhe më konkretisht në vitet ‘90-të, kujtojmë vetëm ditë të zeza, vuajtje, dhimbje, erë lufte, veçanërisht në Kosovë.

Në përgjithësi jeta ishte e zymtë dhe kalonte nënë ethe, por është e kuptueshme që dashuria e të bërit dashuri nuk është ndalur asnjëherë. Bile, edhe gjatë këtyre viteve ka pasur shqiptar që kanë menduar ta incizojnë vetën teksa bënin dashuri, shkruan “Kosovarja”.

Në fund të viteve 90-të, u bë hit një video incizim me pullë të kuqe, që u quajt “Ragipi”, për shkak të personit të filmuar.

U thanë shumë versione se si kjo videokasetë u bë publike, ndërsa legjendat urbane vazhdojnë të dëgjohen edhe sot e kësaj dite.

“Ragipi”, mbetet filmi i parë porno shqiptar, pavarësisht paralajmërimeve se të tjera po vijnë. Nëse nuk keni informacion në lidhje me këtë film me pullë të kuqe, për më shumë kërkoni në Google.