Fier, kamionët mbi 3 ton ndalohen të lëvizin ditën në qytet

Duke marrë shkas nga trafiku i rënduar në qytet, bashkia Fier ka vendosur të bëjë një risistemim dhe disiplinim të qarkullimit të automjeteve kryesisht brenda unazës së vogël të qytetit. Të gjithë kamionat me peshë maksimale të lejuar mbi 3 ton nuk do të lejohen të lëvizin brenda këtij territori nga ora 09:00 deri në 20:00.