FOTO / Rihanna i kundërpërgjigjet brutalisht Presidentit Trump në ‘Marshin e Grave’

E mbani mend videon e famshme ku Donald Trump fliste për “t’i kapur femrat nga p****”?

Rihanna kundërpërgjigjet! Dhe çfarë kundërpërgjigjeje se, publike dhe me të njëjtin lloj vulgariteti si Donald Trump, E thënë ndryshe, sy për sy dhe dhëmbë për dhëmbë. Në Marshimin e Gruas në Neë York, përveç qytetareve të zakonshme, ishin të pranishme dhe shumë personazhe VIP, ndër të cilët pikërisht Rihanna. Ylli i muzikës RnB u rreshtua më turmën që përveç të drejtave të grave protestoi me forcë kundër Trump. Kujtojmë se Presidenti i ri i Amerikës është kritikuar gjerësisht për sjelljen e tij ndaj grave dhe video e famshme ku shfaqej duke thënë se “çfarë e lejonin femrat atë të bënte meqë ishte i famshëm”, ku përfshihej “t’i kapte nga p****”, u kthye në një skandal të vërtetë. Pikërisht me këto fjalë Rihanna ka vendosur që t’i hidhet kundër liderit të ri të botës së lirë. Në bluzen e saj shkruhej “ky p**** të kap mbrapsht”, fjalë të cilat nuk kanë nevojë për shumë interpretim pasi thonë gjithçka vetë. /In