Fshirëset ideale për të larguar borën dhe akullin nga xhami i veturës suaj

Gjatë dimrit kur vetura jonë është jashtë garazhit dhe mbulohet me borë dhe akull, problemi kryesor është pastrimi i borës dhe akullit nga xhami i përparmë si dhe largimi i akullit nga fshirëset e xhamit.

Express sjell në vazhdim videon ku shihet një sistem i cili duket se ka tejkaluar këtë problem me një zgjidhje të thjeshtë.