Galdini: Martesa nuk është si të shkosh të blesh çorape

Duke diskutuar në Opinion, për divorcet, Arian Galdini është shprehur se martesa është një veprim madhor. Ai thotë se pikërisht kur njeriu vendos  për martesën, duhet të mendoj më mirë se për çdo zgjedhje tjetër. Sipas tij dhe duke marrë parasysh rreziqet dhe vështirësitë që mund të ketë më pas martesa, për shkak se ka qënë një vendim madhor duhet të gjenden zgjidhje patjetër.

“Divorci nuk duhet praktikuar, lejuar apo duhet pranuar si një zgjidhje për martesën . A thua se po shkojmë në një qendër tregtare dhe do të bëjmë Pazar, do marr çorape të zeza apo të bardha”, është shprehur Galdini./opinion.al