Gjesti i mrekullueshëm i Melania Trump bëri që të gjithë të marrosen pas saj

Presidenti i ri i Shteteve të Bashkuara , Zonja e parë Melania Trump, dhe familja e tij morën pjesë në shërbimin përurues  të kishës.

Por gjatë ceremonisë Melania u prek aq shumë sa është parë të përlotej dhe të fshinte lotët. Ajo u përlot gjatë këngës “Great How Thow Art” dhe pasi përfundoi,  Melania ishte e para që ngrit në këmbë dhe filloi të duartrokiste.

Kjo video është shpërndarë qindra herë në Twitter duke bërë që të gjithë të marrosen pas Melania Trump.