Gjirokastra pa energji .Ja arsyet

Gjirokastra sot është pa energji elektrike, pasi është stakuar linja e tensionit të lartë për punime nga OST-ja.

Energjia është ndërprerë që nga mëngjesi në çerdhe, kopshte, shkolla dhe të gjitha institucionet e qytetit.