Histori perverse / Tezja me b… seksi më shkatërroi, nuk pendohem që e …

Historitë e ngjarjeve erotike të dërguara në rubrikë “Deire” te britanikja “The Sun” janë nga më të çuditshmet, por kjo histori e ka kaluar çdo parashikim.

Një i ri tregon se ka kryer marrëdhënie seksuale me tezen e tij:

“Unë jam 22 vjeç. Ndoshta do e quani si jo te mire këtë veprim që kam bërë, por e kam bërë.

Do ju tregoj se si e kam bërë me tezen time 43 vjeçe. Ajo është e martuar por shumë seksi, ka një trup perfekt, ka b…… të mbushura mirë dhe gjoks te madh dhe të bukur. Sa herë që vinte tek shtëpia ime ose shkoja un tek ajo, ne shikoheshim me vështrime shumë provokuese, unë gjithmonë e kam parë nga gjoksi kur flisja me te, ajo vetëm qeshte.

Një dite un shkoj te shtëpia e saj për kafe, por jo me ndonjë qëllim të keq, por thjesht për të ndenjur pak. Nisem me makinë dhe shkoj. Ishte ora 9 e mëngjesit afërsisht. Kur hyj brenda, futem në kuzhinë dhe gjej vetëm tezen. Sa me shikon ma jep dorën, puthemi në faqe dhe ajo qesh. Ku e ke burrin – e pyes. Me thotë qe është në pune dhe nuk vjen deri në 4. Për një moment u gëzova, sepse edhe fëmijët i kishte në shkollë. Ulem dhe i them të më bëjë një kafe. Shkon për ta bërë kafen dhe kur ma sjell e vendos në tavolinë dhe kur ulet i dukej gjoksi, sepse kishte një bluze te hapur.

Pasi më pa se unë u eksitova tezja mu hodh përsipër dhe kemi bërë seks gjatë gjithë ditës. Mund të thoni çfarë të doni por unë u kënaqa me tezen”.