Ish-Avokati i Popullit ofendon Kryeministrin: Aktivizoje hundën prej qeni vrasës

Sami Kurteshi, ish-avokati i Popullit, tash anëtari i Vetëvendosjes e ka fyer kryeministrin e vendit Isa Mustafa.

“Mirë është që Kryeministri të aktivizojë hundën e tij prej qeni vrasës të ushtruar nga udb-ja, për të hetuar armët e shpifura, sepse vrasjen e Astritit do ta hetojnë dhe zbulojnë ekspertët e pavarur ndërkombëtarë! Kjo nuk do t’u lejohet hienave vrastare të kësaj qeverie fashiste”, ka shkruar Kurteshi, në shkrimin e Insajderit, kur ata kanë raportuar për statusin e Mustafës, ku ka folur për financat e partive politike.

Mustafa më herët ka thënë se e mirëpret kërkesën për të qenë transparente financat e partive politike.

Tutje ai tha se “edhe subjektet të cilat po lavdërohen se i kanë bërë publike pasqyrat e tyre financiare do të pasqyrojnë se me cilat para dhe nga cilat burime është financuar gazi lotsjellës, shishet e molotovit, sferat e qelqit, mekanizmat për rrotullimin e automjeteve, protestat e dhunshme”, raporton Klan Kosova.

“Një kërkesë shumë e qëlluar që pasqyrat financiare të subjekteve politike të bëhen transparente. Por edhe të auditohen”.

“Si kryetar i LDK-së kam kërkuar nga zyrtarët përgjegjës të LDK-së të kërkojnë zyrtarisht nga KQZ-ja që pasqyrat financiare të LDK-së të dorëzuara në KQZ të jenë publike dhe të qasshme për çdo qytetar. Do të aktivizojmë edhe Web-faqen e LDK-së dhe do të prezantojmë çdo cent të shpenzuar për partinë”.