Ja si e quan Sheshel Njësinë Speciale të Kosovës dhe si i fyen kosovarët

Lideri i radikalëve të Serbisë Vojislav Sheshel e ka quajtu nësinë Speciale të Kosovës bandë të armarosur. Derisa shqiptarët I ka quajtur me termin fyes “siptari”

“Nikoliq ka qenë i gatshëm të shkaktojë gjakderdhje nga provokimi me trenin lara- lara me parullat nga të cilat shqiptarët (ai i quan me termin fyes shqiptari) me siguri do të irritoheshin, do të nxirrnin hidhërimin dhe terrorin e tyre, por kësaj radhe edhe bandën e tyre të armatosur ( kështu e quan ai njësinë elitare ROSU) të krijuar me përkrahje të NATO-a”, citon b92 të ketë thënë Sheshel duke shtuar se ky është shembull se si kryetari, i pakënaqur me pozitën politike, mund t’i sjellë dëm shtetit dhe popullit.