Ja si u vesh Bleona në ballon e inaugurimit të Trump

Gjatë mbrëmjes së djeshme Amerika ka festuar inaugurimin e presidentit të ri, Donald Trump.

Në këtë ceremoni ishin prezentë dhe njerëz të njohur të shqipërisë, në mesin e të cilëve gjendej dhe Bleona Qereti.

Para marrrjes së presidencës së Trump këngëtarja ka deklaruar simpatinë e saj për të. Kjo ishte një arsye e mjaftueshme që Bleona të bëhej ‘protagoniste’.

Ajo ka postuar foto nga kjo ceremoni veshur me një fustan të zi klasik. Bleona ishte një vëzhguese më shumë në këtë ceremoni.

16105754_1349028525164025_4418303301661204142_nbleonaa16176046-10208073464850553-1489726561-n_1484993059-815452216176347-10208073464730550-1254019373-n_1484993051-2781828

16195551_1349016211831923_2953423440566072225_n