‘Këngëtari Putin!’ Presidenti këndon me studentët një këngë të vjetër sovjetike

Presidenti rus Vladimir Putin iu  bashkua një grupi studentësh dhe këndoi një këngë sovjetike për eksplorimin e hapësirës.

Performanca e “Katërmbëdhjetë minuta nisjeje ‘erdhi pasi Putin vizitoi Universitetin Shtetëror të Moskës më 25 janar, shkruan “Euronews”.

Shkruar në vitin 1960, kënga u bë një përfaqësuese e programit të eksplorimit të hapësirës pas udhëtimit historik të Juri Gagari./SYRI.net/