Këto janë 12 fotografitë që provojnë se nuk dimë asgjë për jetën!

Jeta jonë  është plot me gjëra që ne automatikisht i pranojnë në vlerë nominale. Por, a janë ato me të vërtetë ashtu si duken? Sa shpesh ju e kapni veten duke menduar se bota rreth jush është një mashtrim?Sot BrightSide paraqet një përzgjedhje të fotografive për të provuar se në qoftë se ju shikoni nga afër apo nga një këndvështrim tjetër, asnjë  nuk është aq e thjeshtë nga sa ju mund të mendoni.

Aktorët që kanë luajtur binjakët Weasley në filmin Harry Potter janë vërtetë vëllezër binjakë në jetën reale, James dhe Oliver Phelps. Por flokët e tyre natyrale nuk janë të kuqe.

10229260-1-0-1484557803-1484557811-650-c24a5133b7-1-1484941429

Të gjithë kemi menduar se aty gjenden një pirg me peshqirë. Mendoni përsëri – kjo është thjesht një iluzion.

10228610-JXmtX0x-1484299229-650-5efb03aacd-1484941429

Në të vërtetë, edhe fushat e gjelbra nuk janë aq të gjelbër si ne besojmë se janë!

10229910-B0bg11GCAAAHytG-1484246862-650-ce69a51734-1484941429

Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini në lidhje me shtrimin e pllakave.

10228960-Wy1VL1i-1484289047-650-5790d12170-1484941429

A mund dikush të shpjegojë këtë, për çfarë tjetër ky jastëk mund të përdoret nga ne?

10230010-Bxsd8e3CMAAsifR-1484566881-650-32e9147584-148494619210230110-012-0-1484707115-1484707126-650-9ef4c38e4c-1-1484946192

Një sanduiç 12-inch? Në fakt, gjatësia e saj është 11 inç. Unë të marrë ty, Subway – madhësia nuk ka rëndësi …

10228360-Mm9zb-1484297974-650-d8a04624f6-1484941429

Nëse i referohemi kësaj fotoje, ne do jemi duke filluar ditën tonë me llojin e gabuar të produkteve!

10229210-0Nlk8wZ-1484566947-650-32e9147584-1484946192

Mirë mirë. Herën tjetër do na thoni se paketimet me mishin e kafshëve kafshëve janë të përshtatshëm për VEGJETARIANËT!

10229360-1QV9NJS-1484566965-650-32e9147584-1484946192

Kur shihet nga një kënd  i papritur, alligators e frikshëm janë të çiltër dhe të butë.

10229860-alligators_can_walk_perfectly_upright_under_water_640_03-1484632591-650-d2858d8e3e-1484941429

Nuk i besojnë etiketës, por u besojnë syve.

10229010-DtQXe3B-1484566985-650-32e9147584-1484946192

Këta njerëz të trajnuar posaçërisht u tregojnë yjeve se ku duhet të ndalojnë dhe si të pozicionohen në tapetin e kuq. Kështu që mos u ankoni për punën tuaj!

10228710--1484422711-650-feeb2bca76-1484941429

Ju nuk e keni ditur këtë më parë, ananasi nuk rritet në pemë palme, por në tokë./OPINION.AL

10228510-I0K7FdW-1484300387-650-544c223d5c-1484941429