Kjo është Amerika/ Bill dhe Hillary ishin të ftuar special në dasmën e Trump

Presidenti amerikan Donald Trump më 2005 u martua me Melania në një dasmë milion dollarëshe.

Më shumë se 350 mysafirë ishin të pranishëm në mesin e të cilëve edhe Bill dhe Hillary Clinton, Russell Dimmons, Mort Zuckerman, dhe Heidi Klum.