Kryej marrëdhënie me të dashurën e shokut sepse ai ka një problem shumë të madh

Ndonjëherë jeta dhe rrethanat na çojnë në rrugë që janë pa fund e krye, veprime të momentit na kushtojnë shumë, gjatë gjithë jetës. Një djal 22 vjeçar i ka treguar psikologes, historinë e jetës së tij. Ai ka thënë se ka filluar të dalë me të dashurën e shokut të ngushtë. Por më e keqja e gjithë kësaj është se ai ka filluar të bjerë në dashuri.

Shikoni çfarë i ka shkruar ai psikologes dhe gjykojeni edhe ju se si ka vepruar.

Letra e djalit

“Kam filluar dhe dal me të dashurën e shokut tim të ngushtë dhe kemi një lidhje seksuale të fshehtë.

Unë dhe shoku im jemi 22 vjeç ndërsa vajza është 20 vjeçe dhe kemi një shoqëri të vjetër dhe të mirë.

Por ai është shumë xheloz për të dashurën sepse ajo e ka tradhtuar një herë më parë dhe tani ai e kontrollon shumë.

Një ditë ne kishim dalë në një lokal dhe ajo po rrinte në një tavolinë me disa shoqe, ndërkohë që u afrohet një djalë, shoku im shkon atje dhe nis ta rrahë atë pasi sipas tij po i ngacmonte të dashurën.

Pas këtij sherri ajo u mërzit shumë dhe duke qarë u nis të ikte. Unë i thashë shokut tim që mos të shqetësohej se do ta shoqëroja unë në shtëpi meqë situata ishte acaruar.

Ndërsa po ecnim bashkë për në shtëpinë e saj ajo nisi të më ankohej se sa keq ndihej prej kohësh, se sa shumë ai e kontrollonte dhe se sa i bezdisur ishte bërë.

Unë nuk dija çfarë t’i thosha por mundohesha ta qetësoja. Pak minuta më vonë ndërsa ishim duke folur ajo u kthye nga unë dhe më fali një buzëqeshje…me pas më puthi në buzë.

Kaq mjaftoi që ne të nisnim të flisnim në ditët në vazhdim deri sa një ditë e mora në shpi dhe bëmë seks.

Prej asaj dite në takohemi sa herë na jepet mundësia…nuk dua ta lëndoj shokun tim por tani kjo vajzë më ka hyrë shumë në qejf dhe nuk mundem të ndahem prej saj.

Nëse ai e mëson se në po e tradhtojmë do të reagojë shumë keq dhe do të prishet edhe miqësia jonë.

Si duhet të sillem, çfarë duhet të bëj?!”

Përgjigjja e psikologes

“Nëse vërtetë e doni njëri-tjetrin atëherë duhet të tregoheni të sinqertë më shokun tënd dhe të dashurin e saj dhe më pas të nisni një raport normal dhe të qetë.

Nuk është gjëja më e mirë kjo që ke bërë por meqë ka ndodhur atëherë tregohu i sinqertë”.