Kuvendi hap tenderin për sistemin elektronik të votimit për Vetingun

Kuvendi i Shqipërisë ka hapur një tender për sistemin elektronik të votimit për Vetingut dhe për zgjedhjen e anëtarëve të komisionit të Vetingut.

Tenderi për blerjen e pajisjeve elektronike do të zhvillohet më 27 janar.