LIVE në Opinion: Kreshnik Spahiu hyn në histori për krijimin e simbolit me dy duar shqiponje!

Në studion Opinion të Bledi Fevziut  , diskutohet origjina e lindjes së simbolit kombetar të Shqiponjes me dy duart, e cila e bër nga disa ushtar shqiptar në Greqi ka sjell nje ser polemikash mes dy shteteve. Shenja, dhe simbolika e shqiponjës me dy duar u krijua nga Kreshnik Spahiu me krijimin e Aleances Kuq e Zi. Simbolika e Shqiponjes me dy duar është e kthyer në simbolin e shqiptarisë , duk i dhen nje dimension të ri dhe simbilokave kombëtare.  Nderkoh që shqiptaret anë e mban Botes  identifikohen me shqiponjen me dy duar,  kudo ku ndodhen. Nderkoh Z.Spahiu hyn në historin e Kombit Shqiptar për krijimin e simbolit kombëtar të Shiponjes.Simboli i shqiponjes me dy duar është kthyer në trend në mes shqiptarve kudo ndodhen, shqiptaret e bëjnë shenjen e shqiponjes në rast suksesi dhe raste soleme si në stadium apo koncerte,identifikim  dhe identiteti kombëtar  behet me letëidentifikueshem permes kësaj simbolike.

https://www.instagram.com/p/BPvmxuIBr5l/