Lotaria Euromillions: Një biletë irlandeze fiton 88.5 milionë euro

Dita e djeshme ka rezultuar dita më me fat për personin që ka blerë një biletë të lotarisë “Euromilions”.

Sipas “Lotarisë Kombëtare” bileta irlandeze ka fituar 88.5 milionë euro.

Numrat fitues ishin 1,5,7,17 dhe 23, ndërsa yjet me fat ishin 3 dhe 8.

Ende nuk dihet se në çfarë vendi është shitur bileta.