Mediat maqedonase akuzojnë ish gruan e Ramës: Po merr 9 milion dollarë nga USAID

Gazeta më e madhe në Maqedoni “Dvdenik”, do të ketë në faqen e parë të numrin të saj për ditën e hënë një titull për Delina Ficon.

Bashkëshortja e ministrit, Bledi Çuçit akuzohet se ka përfituar një fond prej 9 milionë dollarë për një projekt të USAID-it.fdfsdf

Gazeta akuzon se ish-bashkëshortja e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama po përfiton një fond të tillë si drejtuese OJQ-je dhe person i afërt me George Soros.

Gruevski, ka shprehu pakënaqësi për ndërhyrjet e Tiranës në çështjen e formimit të koalicionit qeveritar në Maqedoni pas zgjedhjeve të fundit parlamentare.