Momenti kur i riu që ‘ecte mbi tela’ nga një pallat në tjetrin, bie nga 30 metra lartësi

Një i ri në qytetin qendror rus të Kurskutit gjeti vdekkjen pasi ra nga 30 metra, duke u përpjekur të ecte nga një ndërtesë nëntë-katëshe në një tjetër … duke përdorur telat mes pallateve.

Ndërtesat janë të vendosura rreth 100 metra nga njëra- tjetri dhe djaloshi mesa duket ishte duke u përpjekur të kalonte nga një çati në tjetrën.

Ai ishte duke ecur, duke u mbajtut me duar tek kabllot e sipërme por pësoai një rrështiktje dhe ra në mes të rrugës, ku edhe gjeti vdekjen e menjëhershme, shkruan “RT’/